Design

Ontwerpen van professionele en gebruiksvriendelijke websites.

Maatwerk

Hoe ontwerp ik de perfecte website voor dit specifieke doel? Dat is een vraag waar wij ons dagelijks mee bezig houden en die we vertalen in professionele en gebruiksvriendelijke ontwerpen.

Er bestaat niet één beste website design dat bij ieder bedrijf past. Design is maatwerk. Ieder bedrijf heeft andere doelen. Design is een cruciale factor voor het behalen van uw doelstellingen.

Daarnaast wordt er met ons webdesign altijd rekening gehouden met verschillende apparaten, schermgroottes, browsers en andere technische aspecten die van invloed zijn op de gebruikerservaring van de bezoekers op uw website.

Wireframes

Wireframes vormen de basis van het webdesign. Een wireframe is een schetsmatige, visuele weergave van de structuur van een webpagina. Een wireframe legt de basisstructuur van de pagina vast, voordat de content wordt toegevoegd en het design afgerond wordt.

In een wireframe maken we gebruik van symbolen en aantekeningen om aan te geven waar teksten, afbeeldingen, knoppen en dergelijke elementen zullen komen. 

Voorbeeld van ons design