Hosting

Premium web hosting zorgt voor veilige, bereikbare en snelle email en websites.

Wat is webhosting

Een website bestaat uit bestanden. Om ervoor te zorgen dat bezoekers deze bestanden via het internet kunnen vinden, moeten ze ergens worden opgeslagen. Om snelheid en veiligheid te garanderen en ervoor te zorgen dat een website altijd beschikbaar is, moeten deze worden opgeslagen bij een hostingbedrijf. 

Webhosting door Expon

De hosting van uw website heeft veel invloed op de prestaties. Een goede hosting is noodzakelijk om uw website veilig, snel en bereikbaar te houden. Welke hosting het beste past bij een website verschilt per situatie.

Expon biedt u hosting op maat. Wij stemming de hosting af op uw website. Hierbij houden we onder meer rekening met bezoekersaantallen, complexiteit van de website en performance.

Met webhosting door Expon profiteert u van super snelle beveiligde servers met een 99.99% uptime garantie. Wij monitoren 24/7 of alles optimaal draait, maken we dagelijks backups van uw complete website, u kunt ongelimiteerd aantal emailaccounts gebruiken, en wij zijn altijd bereikbaar indien u hulp nodig heeft. Echt alles in één.