Shopify

Expert van de ecommerceplatformen. Expon is gespecialiseerd in het bouwen van webshops met Shopify. Wij vertellen u graag precies hoe dit werkt.

Wat is Shopify

Shopify is software waarmee een webshop gebouwd kan worden en producten mee verkocht kunnen worden. Als u een Shopify webshop hebt, kunt u ook op fysieke locaties verkopen met Shopify POS – het kassasysteem waarop u makkelijk een tablet en andere hardware kunt aansluiten. Als je als merchant op Shopify zowel online als in een winkel verkoopt, worden uw inventaris en voorraad gesynchroniseerd waardoor u uw winkel (of winkels) met één account en op het even welk apparaat kunt beheren.

Hoe werkt Shopify 

Om te begrijpen hoe Shopify precies werkt, moet u bedenken dat Shopify niet slechts één product is. Het is niet alleen maar een tool om een webshop mee te maken of uw producten mee te verkopen. Shopify is een e-commerce platform dat u een snelle manier biedt om het bedrijf op te zetten waar u altijd al van hebt gedroomd en om meteen aan uw klanten te verkopen, waar ze zich ook bevinden. Als u wilt, kun u met de Shopify App Store en de API’s uw webshop helemaal aanpassen of zelfs helemaal zelf bouwen.

Schaalbaar

U kiest of u zo snel mogelijk een eenvoudige winkel wilt maken, of liever alle details zo regelt dat u een merk hebt als geen ander. Shopify is enorm veelzijdig en groeit met u mee.

(Bron: Shopify.nl)