WordPress

Expon is specialist in wereld’s meest gebruikte CMS.

Wat is WordPress

WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee je een website kunt bouwen en onderhouden. Ooit begon WordPress als simpel blog-systeem, waarin de home-pagina van je website altijd uw laatste (blog)berichten liet zien. Inmiddels kunt u met WordPress gelukkig veel meer: het is nu een uitgebreid CMS met een heel ecosysteem aan plugins en themes eromheen.

Expon is enorm ervaren in het gebruik van WordPress en kent alle ins en outs. WordPress is niet alleen voor kleine bedrijven, maar wordt ook gebruikt voor de websites van wereldwijde merken, zoals: Playstation, MTV, BCC News, Skype, Toyota, enzovoorts. Wij kunnen u adviseren of WordPress de juiste keuze is voor uw wensen.  

Het marktaandeel van WordPress is 43% van alle websites

WordPress is de drijfveer achter een derde van het web! En als je de data limiteert naar websites met een bekend CMS, is het WordPress marktaandeel zelfs nog dominanter.

In dat geval heeft WordPress een marktaandeel van 65% voor content managementsystemen op websites met een bekend CMS.

(Bron: Kinsta.com)

Is WordPress voor mij

WordPress is begonnen als blog software maar kent inmiddels veel meer technische mogelijkheden. Met een gigantisch community, groeiend marktaandeel en technische ontwikkeling is WordPress enorm veelzijdig inzetbaar. Zo wordt het onder andere ingezet voor ‘werken bij’ websites, corporate websites, mijn omgevingen, intranetten, databanken en complexe webshops.